Bemutatjuk a Szerzői Ügyfélszolgálatot! – 1. rész: Guti Melinda

Imád kutyát sétáltatni és úszni, de a zajosabb programokat sem veti meg. Például gyakran megfordul koncerteken, utoljára a holland Dope D.O.D. hip hop ütemeire ropta élőben. Idén nyáron biztosan ott lesz az Arctic Monkeys fellépésén, de egy Dub FX bulira is bármikor befizetne.

Ki ő?

Guti Melinda, a szerzői ügyfélszolgálat ügyintézője.

Mivel foglalkozik az Artisjusnál?

Gyakorlatilag minden szerzői ügyfélszolgálatos témával: műbejelentéssel, szerzői kiadással, tagnyilvántartással, koncertellenőrzéssel, a SZIR rendszer kezelésével, online műbejelentéssel, reklamációkkal. Tehát például regisztrálhatsz nála, ha új szerző vagy, leadhatod legújabb szerzeményedet, érdeklődhetsz nála a jogdíjaid felől, és segít az internetes felület kezelésében is.

Melinda tavaly nyár óta dolgozik az ügyfélszolgálat csapatában.

…és amikor nem dolgozik?

A kutyáit sétáltatja, ez tölti újra leggyorsabban az energiakészleteit. Koncerteken is gyakran megfordul, utoljára Dope D.O.D.-n járt. Sokat olvas, most éppen Boris Vian-tól a Tajtékos napokat. Ha sport, akkor úszás, ha péntek este, akkor barátok.

Ha zene…?

Nincs kifejezetten kedvenc együttese, inkább egy-egy (vagy inkább sok-sok) dalt szeret. Néhány előadó, akiket mindig szívesen hallgat: Arctic Monkeys, Cseh Tamás, Kispál és a Borz, Quimby és Yonderboi.

Az asztaláról sosem hiányozhat kedvenc bárányos tolla, amit még első főnökétől kapott írországi szuvenírként.

Az asztaláról sosem hiányozhat kedvenc bárányos tolla, amit még első főnökétől kapott írországi szuvenírként.

+1 infó:

Szociálpedadógián végzett.

Hogyan tudom elérni?

A 061/488 2676 telefonszámon.

A Szerzői Ügyfélszolgálat (SzÜSz) tavaly 22.7 ezer megkeresést fogadott, egy nap alatt 110 ügyet kezelt. Téli felmérésünkből kiderült, hogy a szerzők 85-90 százaléka elégedett az Artisjus ügyfélszolgálatának munkájával. Itt az ideje, hogy kicsit jobban megismerkedjünk velük, ezért sorozatunkban bemutatjuk a SzÜSz-ös lányokat.

Jobbról balra: Karner Zsuzsanna - az ügyfélszolgálat vezetője, Bánfalvi Csenge, Guti Melinda, Molnár Emese - ügyintézők, Deme Zsófia - PR, kommunikációs munkatárs

Jobbról balra: Karner Zsuzsanna – az ügyfélszolgálat vezetője, Bánfalvi Csenge, Guti Melinda, Molnár Emese – ügyintézők, Deme Zsófia – PR, kommunikációs munkatárs

Fotó: FEGYVERNEKY SÁNDOR

 Categories: Artisjus, Hírek

Tags: , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: