Bemutatjuk a Szerzői Ügyfélszolgálatot! – 2. rész: Bánfalvi Csenge

Nem csak a műbejelentőkkel, a textillel is mesterien bánik: pihe-puha kitűzőket készít, de például fülbevalót is gyárt magyar kártyából. Rádiós műsorvezetőként, technikusként, sőt, szerkesztőként is dolgozott korábban. Ha saját maga számára kell playlistet összeállítania, abban a Lumineers-nek biztosan lesz helye. 

Ki ő?

Bánfalvi Csenge, a szerzői ügyfélszolgálat ügyintézője. 

Mivel foglalkozik az Artisjusnál?

Ellenőrzi, feldolgozza a beküldött műbejelentőket, regisztrálja a szerzőket a Szerzői Információs Rendszerbe. A szerzői kiadások regisztrációjával is foglalkozik, sőt, az online műbejelentés fortélyait is pontosan ismeri. Ha a jogdíjak kifizetésével kapcsolatban van kérdésed, abban is fog tudni segíteni. A nem zenei művek nyilvántartásában szintén otthon van, tehát akár irodalmi vagy más típusú alkotás műjegyzékbevételében is számíthatsz rá.

Csenge 2013. óta a SzÜSz munkatársa.

Csenge 2013. óta a SzÜSz munkatársa.

…és amikor nem dolgozik?

Ékszereket, kitűzőket készít és dekorációkat álmodik meg. A kézműves tárgyakat vásárokon és az interneten is árulja. Ha kimozdul otthonról, legszívesebben bringára pattan, és két keréken szeli át a várost, a vidéket.

Melyik a kedvenc zenekara?

Nagyon bírja a Lumineers, az Arctic Monkeys és James Blake muzsikáit. Az itthoni zenék közül a 30Y, Supernem, Ivan&The Parazol, Mary Popkids és a Hősök állnak közel a szívéhez.

Kedvenc kütyüje ez a zenelejátszó, ami mindig a táskájában lapul.

Kedvenc kütyüje ez a zenelejátszó, ami mindig a táskájában lapul.

+1 infó:

A zenéhez mint rádiós szerkesztő, technikus, műsorvezető is kapcsolódik: dolgozott a Rádió Q-nál, a Tudás FM-nél, a Rádió 17-nél és a Kontakt Rádiónál is.

Hogyan tudom elérni?

A 061/488 2744-es számon.

A Szerzői Ügyfélszolgálat (SzÜSz) tavaly 22.7 ezer megkeresést fogadott, egy nap alatt 110 ügyet kezelt. Téli felmérésünkből kiderült, hogy a szerzők 85-90 százaléka elégedett az Artisjus ügyfélszolgálatának munkájával. Itt az ideje, hogy kicsit közelebbről megismerkedjünk velük, ezért sorozatunkban bemutatjuk a SzÜSz-ös lányokat.

 

Jobbról balra: Karner Zsuzsanna - az ügyfélszolgálat vezetője, Bánfalvi Csenge, Guti Melinda, Molnár Emese - ügyintézők, Deme Zsófia - PR, kommunikációs munkatárs

Fotók: Fegyverneky SándorCategories: Artisjus, Hírek

Tags: , ,

1 reply

  1. A mai nap folyamán voltunk fent a zenekarommal regisztrálni a szir rendszerbe.Csenge segített nekünk.Nagyon kedves és készséges volt.Úgy gondolom mindent sikerült megtudnunk az albumunk lejelentésével kapcsolatban.
    Köszönjük!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: