Bemutatjuk a Szerzői Ügyfélszolgálatot! – 2. rész: Bánfalvi Csenge

Nem csak a műbejelentőkkel, a textillel is mesterien bánik: pihe-puha kitűzőket készít, de például fülbevalót is gyárt magyar kártyából. Rádiós műsorvezetőként, technikusként, sőt, szerkesztőként is dolgozott korábban. Ha saját maga számára kell playlistet összeállítania, abban a Lumineers-nek biztosan lesz helye. 

Ki ő?

Bánfalvi Csenge, a szerzői ügyfélszolgálat ügyintézője. 

Mivel foglalkozik az Artisjusnál?

Ellenőrzi, feldolgozza a beküldött műbejelentőket, regisztrálja a szerzőket a Szerzői Információs Rendszerbe. A szerzői kiadások regisztrációjával is foglalkozik, sőt, az online műbejelentés fortélyait is pontosan ismeri. Ha a jogdíjak kifizetésével kapcsolatban van kérdésed, abban is fog tudni segíteni. A nem zenei művek nyilvántartásában szintén otthon van, tehát akár irodalmi vagy más típusú alkotás műjegyzékbevételében is számíthatsz rá.

Csenge 2013. óta a SzÜSz munkatársa.

Csenge 2013. óta a SzÜSz munkatársa.

…és amikor nem dolgozik?

Ékszereket, kitűzőket készít és dekorációkat álmodik meg. A kézműves tárgyakat vásárokon és az interneten is árulja. Ha kimozdul otthonról, legszívesebben bringára pattan, és két keréken szeli át a várost, a vidéket.

Melyik a kedvenc zenekara?

Nagyon bírja a Lumineers, az Arctic Monkeys és James Blake muzsikáit. Az itthoni zenék közül a 30Y, Supernem, Ivan&The Parazol, Mary Popkids és a Hősök állnak közel a szívéhez.

Kedvenc kütyüje ez a zenelejátszó, ami mindig a táskájában lapul.

Kedvenc kütyüje ez a zenelejátszó, ami mindig a táskájában lapul.

+1 infó:

A zenéhez mint rádiós szerkesztő, technikus, műsorvezető is kapcsolódik: dolgozott a Rádió Q-nál, a Tudás FM-nél, a Rádió 17-nél és a Kontakt Rádiónál is.

Hogyan tudom elérni?

A 061/488 2744-es számon.

A Szerzői Ügyfélszolgálat (SzÜSz) tavaly 22.7 ezer megkeresést fogadott, egy nap alatt 110 ügyet kezelt. Téli felmérésünkből kiderült, hogy a szerzők 85-90 százaléka elégedett az Artisjus ügyfélszolgálatának munkájával. Itt az ideje, hogy kicsit közelebbről megismerkedjünk velük, ezért sorozatunkban bemutatjuk a SzÜSz-ös lányokat.

 

Jobbról balra: Karner Zsuzsanna - az ügyfélszolgálat vezetője, Bánfalvi Csenge, Guti Melinda, Molnár Emese - ügyintézők, Deme Zsófia - PR, kommunikációs munkatárs

Fotók: Fegyverneky SándorKategóriák:Artisjus, Hírek

Címkék:, ,

1 hozzászólás

  1. A mai nap folyamán voltunk fent a zenekarommal regisztrálni a szir rendszerbe.Csenge segített nekünk.Nagyon kedves és készséges volt.Úgy gondolom mindent sikerült megtudnunk az albumunk lejelentésével kapcsolatban.
    Köszönjük!

Hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: