Bemutatjuk a Szerzői Ügyfélszolgálatot! – 3. rész: Molnár Emese

Igazi sportemberrel állunk szemben. Emese gyakran indul futóversenyeken, így aztán hetente többször kocog, és olykor jógaórán nyújtóztatja ki izmait. Ő az, aki mindig isteni sütiket süt, pedig tényleg csak egészséges hozzávalókat használ. Ha zene, akkor Sting, a magyar előadók közül a Vad Fruttik és Fábián Juli dalai perdítik táncra a lelkét.

Ki ő?

Molnár Emese, ügyintéző a szerzői ügyfélszolgálaton.

Mivel foglalkozik az Artisjusnál?

Akárcsak a többi SzÜSz-ös munkatárs, Emese is kompetens minden ügyfélszolgálatos témában. Keresheted műbejelentéssel és szerzői kiadással kapcsolatos kérdéssel, de önkéntes műjegyzékbevételben és online rendszerünkben, a SZIR-ben is otthon van. Foglalkozik mindemellett jogdíj-reklamációkkal, online műbejelentéssel, koncertlisták ellenőrzésével.

SAN_4070

…és amikor nem dolgozik?

Tizenkét éven át aktívan jazz balettozott, ma futással és jógával teszi próbára fizikai erőnlétét. Gyakran jár színházba és moziba, előbbiben legutóbb az Elfújta a szél c. előadást nézte meg. Az egészséges életmód elkötelezett híve, így ebben irigylésreméltóan tudatos és következetes. Ha édességre fáj a foga, saját maga készít sütit, és csak természetes, könnyű alapanyagokat használ.

Melyik a kedvenc zenekara?

Bármikor szívesen hallgatja Sting és Phil Collins számait, de imádja a Vad Fruttik pörgős koncertjeit és Fábián Juli dalait is.

+1 infó:

Rekreációszervezőként diplomázott.

Asztaláról nem hiányozhat egy-két ajándékként kapott színes fémdoboz.

Asztaláról nem hiányozhat egy-két ajándékként kapott színes fémdoboz.

Hogyan tudom elérni?

A 061/488 2669-es számon.

A Szerzői Ügyfélszolgálat (SzÜSz) tavaly 22.7 ezer megkeresést fogadott, egy nap alatt 110 ügyet kezelt. Téli felmérésünkből kiderült, hogy a szerzők 85-90 százaléka elégedett az Artisjus ügyfélszolgálatának munkájával. Itt az ideje, hogy kicsit jobban megismerkedjünk velük, ezért sorozatunkban bemutatjuk a SzÜSz-ös lányokat.

Jobbról balra: Karner Zsuzsanna - az ügyfélszolgálat vezetője, Bánfalvi Csenge, Guti Melinda, Molnár Emese - ügyintézők, Deme Zsófia - PR, kommunikációs munkatárs

Jobbról balra: Karner Zsuzsanna – az ügyfélszolgálat vezetője, Bánfalvi Csenge, Guti Melinda, Molnár Emese – ügyintézők, Deme Zsófia – PR, kommunikációs munkatárs

 

 Kapcsolódó anyagaink

Bemutatjuk a SZÜSZ-t: Guti Melinda

Bemutatjuk a SZÜSZ-t: Bánfalvi CsengeCategories: Artisjus, Hírek

Tags: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: