Bemutatjuk a Szerzői Ügyfélszolgálatot! – 4. rész: Karner Zsuzsanna

Az ügyfélszolgálat vezére, aki rajong a filmzenékért és az életrajzi könyvekért. Most éppen André Agassi memoárját tartja az éjjeliszekrényén, de nem csak olvas a sportról, saját maga is gyakran húz futócipőt. Kirándulásra is bármikor kapható, legutóbb Dobogókőnél túrázott. Ha nyugodtabb élményre vágyik, egy pilates stúdió felé veszi az irányt.

Ki ő?

Karner Zsuzsanna, osztályvezető a szerzői ügyfélszolgálaton.

Mivel foglalkozik az Artisjusnál?

Zsuzsi koordinálja az ügyfélszolgálat munkáját, és a többi osztállyal együttműködve azért dolgozik, hogy minél egyszerűbb legyen a szerzők élete- vagy legalábbis a műveik bejelentése, a szerzői kiadások jogosítása, a jogdíjkifizetés és a többi Artisjusos ügy még átláthatóbbá és kényelmesebbé váljon.

Régebben ügyfélszolgálatos ügyintéző volt az Artisjusban, most a SzÜSz méltán népszerű vezetője. Négy ember munkáját hangolja össze, emellett aktív szereplője az egyesületnél zajló fejlesztéseknek.

Régebben ügyfélszolgálatos ügyintéző volt az Artisjusban, most a SzÜSz méltán népszerű vezetője. Négy ember munkáját hangolja össze, emellett aktív szereplője az egyesületnél zajló fejlesztéseknek.

…és amikor nem dolgozik?

Ha itt a hétvége, szívesen kirándul a közeli hegyekbe. Esténként egy jó könyvvel lazít, most éppen Andre Agassi életrajzi könyvét, az Opent olvassa. Ami igazán fel tudja tölteni, az egy pilates óra vagy egy kis kocogás a friss levegőn.

Melyik a kedvenc együttese?

Főként filmzenéket hallgat, de nagyon szereti Michael W. Smith számait, Anastacia energikus dallamait és a Roxette örökzöld slágereit. A magyar előadók közül Rúzsa Magdi és a Ghymes együttes dalai állnak közel a szívéhez.

Zsuzsi asztalának örök kellékei.

Zsuzsi asztalának örök kellékei.

Hogyan tudom elérni?

A 061/488 2745-ös számon.

A Szerzői Ügyfélszolgálat (SzÜSz) tavaly 22.7 ezer megkeresést fogadott, egy nap alatt 110 ügyet kezelt. Téli felmérésünkből kiderült, hogy a szerzők 85-90 százaléka elégedett az Artisjus ügyfélszolgálatának munkájával. Itt az ideje, hogy kicsit jobban megismerkedjünk velük, ezért sorozatunkban bemutatjuk a SzÜSz-ös lányokat.

Jobbról balra: Karner Zsuzsanna - az ügyfélszolgálat vezetője, Bánfalvi Csenge, Guti Melinda, Molnár Emese - ügyintézők, Deme Zsófia - PR, kommunikációs munkatárs

Jobbról balra: Karner Zsuzsanna – az ügyfélszolgálat vezetője, Bánfalvi Csenge, Guti Melinda, Molnár Emese – ügyintézők, Deme Zsófia – PR, kommunikációs munkatárs

 

 Kapcsolódó anyagaink

Bemutatjuk a SZÜSZ-t: Guti Melinda

Bemutatjuk a SZÜSZ-t: Bánfalvi Csenge

Bemutatjuk a SZÜSZ-t: Molnár EmeseCategories: Artisjus, Hírek

Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: