A szponzor visszalépése miatt a közönség szavazhatja meg a Fishing nagyszínpadának nevét

A Fishing On Orfű fesztiválra idén is, immár második évben elővételben elkelt az összes jegy. Akinek nem jutott, örülhet, mert 300 db háromnapos bérlet felszabadult, ezeket június 3-án déltől árusítják a Ticketportal hálózatában.

Valószínűleg kevésbé örülnek a szervezők, hiszen a 300 bérletet eredetileg a fesztivál egyik főszponzora számára tették félre, amely azonban visszalépett az együttműködéstől. A nevét a hivatalos közlemény nem említi, de nem nehéz kideríteni, hogy az OTP-ről van szó.

A támogatóról elnevezett színpad így név nélkül maradna, ezért a FOO szervezői a közönséget kérték meg arra, hogy nevet adjon neki. A feltétel az, hogy valamilyen módon kapcsolódjon egy fellépőhöz, például így: Sika, kasza, léc nagyszínpad (Kispál és a Borz). Javaslatokat a Facebookon várják, itt lehet lájkokkal szavazni is, a szavazásban részt vevők között tíz bérletet sorsolnak ki.

Egy másik színpadnak is szokatlan neve lesz: a  fesztivál “a harmadosztályba száműzött Pécsi Mecsek Futball Club (PMFC) előtt tisztelegve középső színpadát a patinás futballklubról nevezi el.”



Categories: Hírek

Tags: , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading