A szponzor visszalépése miatt a közönség szavazhatja meg a Fishing nagyszínpadának nevét

A Fishing On Orfű fesztiválra idén is, immár második évben elővételben elkelt az összes jegy. Akinek nem jutott, örülhet, mert 300 db háromnapos bérlet felszabadult, ezeket június 3-án déltől árusítják a Ticketportal hálózatában.

Valószínűleg kevésbé örülnek a szervezők, hiszen a 300 bérletet eredetileg a fesztivál egyik főszponzora számára tették félre, amely azonban visszalépett az együttműködéstől. A nevét a hivatalos közlemény nem említi, de nem nehéz kideríteni, hogy az OTP-ről van szó.

A támogatóról elnevezett színpad így név nélkül maradna, ezért a FOO szervezői a közönséget kérték meg arra, hogy nevet adjon neki. A feltétel az, hogy valamilyen módon kapcsolódjon egy fellépőhöz, például így: Sika, kasza, léc nagyszínpad (Kispál és a Borz). Javaslatokat a Facebookon várják, itt lehet lájkokkal szavazni is, a szavazásban részt vevők között tíz bérletet sorsolnak ki.

Egy másik színpadnak is szokatlan neve lesz: a  fesztivál “a harmadosztályba száműzött Pécsi Mecsek Futball Club (PMFC) előtt tisztelegve középső színpadát a patinás futballklubról nevezi el.”Kategóriák:Hírek

Címkék:, ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: