A Jó ebédhez szól a nótától a metalig – szerzőket mutat be a Zeneszöveg.hu sorozata

A több mint tízéves Zeneszöveg.hu új videósorozatot indított, amely az oldalt sikeressé tevő dalszövegek mögött álló szerzőket mutatja be, legyenek olyanok, akik “a háttérben írják a nap mint nap dúdolt sorokat”, vagy olyanok, akik elő is adják a maguk által írt dalszövegeket. A sorozat beszélgetései elsősorban a dalszerzésről, a szerzői pályáról szólnak majd, de azért személyes kérdésekbe is belemennek.

Az első vendég Paksi Endre (Ossian), aki a beszélgetés első részében arról mesél, hogy nem is érti, miért nem szerette gyerekkorában a Jó ebédhez szól a nóta zenéit, amikor mindenki más ezeket hallgatta a családjában; hogyan találkozott először a kemény rockkal, és milyen nehézségekbe ütközött ezt gyűjteni akkoriban. Később szó lesz még a zeneszerzésről, az angol nyelv prozódiájáról, a jelenlegi helyzet értékeléséről is. Az új részek hetente jelennek meg a Zeneszöveg.hu hivatalos YouTube-csatornáján, és persze később lesznek más interjúalanyok is.Kategóriák:Hírek

Címkék:, ,

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: