Artisjus videó: Profil adatok

A következő egy percben megmutatjuk, milyen egyszerűen tudod frissíteni személyes adataidat az Artisjus online rendszerében.
Ha elköltöztél, új mobilszámod van, új emailcímet használsz, nem kell többé nyomtatványok kitöltésével bajlódnod, mert módosíthatod adataidat a Szerzői Információs Rendszerben – kényelmesen, otthonról, az interneten.

Még több érdekességeket és hasznos infót megtudhatsz arról, hogyan működik az Artisjus, ha eljössz szeptember 22-én első nyílt napunkra. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A nyílt nap programjáért kövesd Facebook oldalunkat.  Kérünk, kattints ide a regisztrációhoz! 

Kapcsolódó cikk:

A Szerzői Információs RendszerCategories: Artisjus, Hírek

Tags:

2 replies

  1. Tisztelt Cím! Érdeklődnék, hogy a szeptember 22.-i nyílt nap hány órakkor lessz megtartva, annak függvényében tudom leadni a jelentkezésemet. Köszönettel. Terjékné Csatári Éva

    • Kedves Éva,
      A nyílt napra két turnust szervezünk: az első délelőtt 10 órakor, a második délután 5 órakor kezdődik. Az időtartam várhatóan 2 óra lesz. A regisztrációs lapon (aminek a linkjét a cikkben találja) tudja megadni, hogy a délelőtti vagy a délutáni programra szeretne-e jelentkezni.
      Várjuk szeretettel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: