Lehet-e Király Viktorból világsztár?

Az NBC-n futó The Voice tehetségkutatóban kezdettől fogva mentorként tevékenykedő Adam Levine-tól már 2014-ben is megjelent egy idézet, amely szerint a műsor problémákkal küzd: eltűnnek a győztesek, ahelyett, hogy sztárok lennének. Akkor azt mondta, szavait kiragadták a szövegösszefüggésből. Most azonban Howard Stern rádióműsorában ritka őszintén és keményen beszélt a műsor problémáiról. Pontosabban szerinte a gond nem náluk van, sőt, ők mindent megtesznek a maguk részéről – hanem aztán a kiadók egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a győztesekkel.

Mint a beszélgetést összefoglaló Washington Post írja, a Voice nyertesei műfajtól függően a Universal Music Group különböző kiadóihoz kerülnek. Nekik azonban Adam Levine szerint nincs semmilyen elképzelésük arról, hogyan tovább. Howard Stern felvetésére, miszerint túl gyorsan felvetetnek velük egy lemezt, nem törődve azzal, hogy a dalszerzőkkel, producerekkel valódi munkakapcsolat alakul-e ki, Levine azt válaszolta, hogy legtöbbször még eddig sem jutnak el. “Sokkoló, ami történik: vége a műsornak, ők meg ott állnak, hogy ‘hát, ez az egész nem igazán érdekel minket’. Ez megőrjít engem, mert úgy érzem, hogy semmit nem tudok tenni ellene, pedig szoros kötelék alakul ki a mentorok és a versenyzők között, tényleg nagyon szeretnénk segíteni nekik.”

Azt mondta, örül, hogy ez a rádióban elhangzik, hátha a kiadóknál olyan mérgesek lesznek, hogy felmondják az együttműködést, és akkor talán találhatnak mást, aki rendesen elvégzi a munkát. Szerinte ennek igenis része volna, hogy nagyon hamar kijöjjön egy single és egy album, hogy kihasználják azt, hogy az énekes ismertsége éppen a csúcson van. (De a single-t nem érdemes már a döntőben bemutatni, mert akkor úgysem tud rá figyelni senki.)

Végül azért Adam Levine elismerte, hogy nem mindenért a kiadók a felelősek. “Néhány győztessel valóban nehéz együtt dolgozni, mert a fejükbe száll a dicsőség, és azt hiszik, hogy ők Isten adományai a világnak.” Mindent összevetve azonban a kiadóknak kellene jobban működniük, hogy a Voice nyertesei valóban meg tudjanak maradni a popvilág csúcsán.Categories: Hírek

Tags: , , ,

1 reply

  1. Nagyon is lehet, hisz egy tehetséges kitünő előadó. Hajrá Viktor!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: