Bezár a Cseh Tamás Programiroda

Augusztus 31-én bezár a Cseh Tamás Programiroda, legalábbis jelenlegi helyén és formájában, vagyis a Design Terminál részeként – ami amúgy elismerten kényszermegoldás volt, hiszen “a könnyűzenének a magyar közigazgatásban nincsen sem gazdája, sem helye”. (Még előtte lesz a Hangok és ütemek című, tíz életműinterjút összegyűjtő kötet bemutatója a Magyar Rockhírességek Csarnokában, részletek itt.)

Idézzük a sajtóközleményt:

“Kedves pályázóink, partnereink és barátaink,

szeretnénk benneteket tájékoztatni arról, hogy a Cseh Tamás Programiroda jelenlegi helyén és formájában augusztus 31-én, szerdán bezár.

A Design Terminál átalakítása után a Programiroda nem lesz az új intézmény része. Várhatóan még idén elindul az új Cseh Tamás Programiroda, erről az NKA CSTP Ideiglenes Kollégiuma fog dönteni.

Az addig felmerülő ügyeket az NKA Igazgatósága fogja kezelni. Hozzájuk kell a jövőben eljuttatni a leadandó cd-ket, és hozzájuk fordulhattok, ha kérdésetek van a pályázatokkal, vagy a Cseh Tamás Programot érintő eseményekkel kapcsolatban. Vizkeleti Andreát kereshetitek az alábbi elérhetőségeken: 061/327-4320, andrea.vizkeleti@nka.hu

Köszönjük nektek az elmúlt két évet, a bizalmatokat és a rengeteg ötletet, amiket igyekeztünk a legjobb tudásunk szerint megvalósítani.

Reméljük, hogy hasznosnak éreztétek a munkánkat. Találkozunk máshogy, máshol hamarosan.

Üdvözlettel,

A Cseh Tamás Programiroda csapata:

Sápi Zsófi, az iroda vezetője
Csatlós Kati, titkár
Bodzán Réka, rendezvény asszisztens
Lehóczki Zsófia, jogász
Rácz Mara, gazdasági munkatárs”Categories: Hírek

Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: