Már a Deezer családi csomagjára is előfizethetünk Magyarországon

2015 vége felé jelentették be, hogy más nagy stream szolgáltatókhoz hasonlóan a Deezer is bevezeti a családi csomagot, vagyis egy család több tagja együtt jóval olcsóbban juthat stream előfizetéshez, mintha külön-külön egyénileg váltanának a prémium szolgáltatásra. Az először a francia ügyfelek számára választható szolgáltatás most lett globálisan – így Magyarországon is – elérhető.

A Deezer Family ára havi 2249 forint, ebből legfeljebb hat személyre szabott profil hozható létre. Így a felhasználók ízléséhez igazodó Flow mixek külön tarthatók – de lehet olyat is választani, hogy a család minden tagjának kedveskedjen egy-egy dallal a Deezer. (A kapcsolódó sajtóközlemény idéz egy felmérést, amely szerint az emberek 77%-a szereti megosztani kedvelt zenéit a családtagjaival; “cáfolva a tinik ajtaján dörömbölő szülők közhelyét”.) A gyerekeknek olyan profilt lehet létrehozni, amely kiemeli a nekik szóló tartalmakat. A csomag lehetővé teszi, hogy 18 különböző eszközön (asztali gép, telefon, tablet stb.) érjük el a zenét.

A három másik nagy nemzetközi stream szolgáltató közül kettő már régebb óta kínál családi előfizetést; mind a Spotify, mind az Apple Music csomagja havi 7,99 euróba kerül – ez jelenleg 2454 forint, kicsivel több, mint a Deezer forintban megadott ára. Mindhárom hat főig működik. A Google Play Music bizonyos országokban szintén kínál ilyen csomagot, de Magyarország nem tartozik ezek közé.Categories: Hírek

Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: