Már a Deezer családi csomagjára is előfizethetünk Magyarországon

2015 vége felé jelentették be, hogy más nagy stream szolgáltatókhoz hasonlóan a Deezer is bevezeti a családi csomagot, vagyis egy család több tagja együtt jóval olcsóbban juthat stream előfizetéshez, mintha külön-külön egyénileg váltanának a prémium szolgáltatásra. Az először a francia ügyfelek számára választható szolgáltatás most lett globálisan – így Magyarországon is – elérhető.

A Deezer Family ára havi 2249 forint, ebből legfeljebb hat személyre szabott profil hozható létre. Így a felhasználók ízléséhez igazodó Flow mixek külön tarthatók – de lehet olyat is választani, hogy a család minden tagjának kedveskedjen egy-egy dallal a Deezer. (A kapcsolódó sajtóközlemény idéz egy felmérést, amely szerint az emberek 77%-a szereti megosztani kedvelt zenéit a családtagjaival; “cáfolva a tinik ajtaján dörömbölő szülők közhelyét”.) A gyerekeknek olyan profilt lehet létrehozni, amely kiemeli a nekik szóló tartalmakat. A csomag lehetővé teszi, hogy 18 különböző eszközön (asztali gép, telefon, tablet stb.) érjük el a zenét.

A három másik nagy nemzetközi stream szolgáltató közül kettő már régebb óta kínál családi előfizetést; mind a Spotify, mind az Apple Music csomagja havi 7,99 euróba kerül – ez jelenleg 2454 forint, kicsivel több, mint a Deezer forintban megadott ára. Mindhárom hat főig működik. A Google Play Music bizonyos országokban szintén kínál ilyen csomagot, de Magyarország nem tartozik ezek közé.



Categories: Hírek

Tags:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading