Dalszerző Expo – Save the date!

Az Artisjus jelenleg is futó felméréséből  kiderült, hogy a szerzők 87 százaléka szerint nagyon fontos lenne számukra egy kimondottan a dalszerzésről szóló szakmai esemény. A programokhoz és az előadókhoz már több mint 350 ötletet kaptunk, eddig ötszázan töltötték ki a kérdőívet. A felmérés célja, hogy olyan programot állíthassunk össze, amely valóban a magyar könnyűzenei szerzőket és alkotókat aktuálisan érdeklő és érintő kérdésekkel foglalkozik.

A felmérés eredményének valamint a már beharangozott budapesti Songwriting Camp apropóján (és ahhoz kapcsolódva) rendezzük meg az első Dalszerző Expót, vagyis a DEX-et. Az esemény helye és időpontja is tudható már: 2018. február 1-jén a Budapest Music Center ad majd otthont a szakmai napnak.

A Dalszerző Expo célja, hogy ezen a napon a dalszerzők és az alkotók kerüljenek a zenei szakma figyelmének középpontjába. Az eseménnyel szeretnénk megszólítani a pályájuk elején járó alkotókat és a sikeres, befutott szerzőket egyaránt. Az Expo napján workshopokon, előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken, magyar és külföldi előadókkal teremtünk lehetőséget a szakmai fejlődésre, a kapcsolatépítésre és a dalszerző-szövegíró közösség kapcsolatainak, tudásának elmélyítésére.

 Az online kérdőíven keresztül még néhány napig (szeptember 25-ig) bárki megoszthatja velünk az expóval kapcsolatos véleményét, gondolatait. Kitöltése mindössze 3-5 percet vesz igénybe, és egyetlen kérdés megválaszolása sem kötelező. 

A DEX-szel kapcsolatos legfrissebb híreket az Expo Facebook-eseményében folyamatosan tesszük majd közzé.Kategóriák:Hírek

Címkék:, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: