Elindult a jelentkezés a Songbook dalszerző táborába

A második Songbook Songwriting Campet októberben rendezik Tállyán. Tíz-tíz meghívott magyar és külföldi szerző mellett lesz tíz olyan is, akiket a pályázók közül választanak ki a szervezők. Jelentkezni – többek között a műfaj, szakmai önéletrajz és demo linkek megadásával – itt lehet, a határidő március 31.

Ez már a második tábor, amit a Songbook (avagy a Zeneszöveg.hu) rendez; az előzőről itt olvasható cikkünk, amiben Calidora és Burai Krisztián mesél igen pozitív élményeiről. Utóbbi Knoll Gabival és Stanislav Bendarjevskyvel írt dala, a Nobody To Die For azóta bekerült A Dalban a legjobb harminc közé. Az idei tábort 2018. október 24. és 28. között rendezik.

Kapcsolódó hír, hogy Songbook ajánlásával három magyar szerző-producer, Johnny K. Palmer, Kozma Kata és Závodi Marcel részt vehetett 2017 decemberében a lengyel Ceemusic Songwriting Campen. Olyanokkal dolgoztak együtt, mint például a népszerű lengyel énekesnő, Monika Lewczuk, akinek következő lemezén Kozma Kata egy dala is szerepel majd; de a többiek is igen gyümölcsöző kapcsolatokat szereztek a sajtóanyagban olvasható idézetek szerint.Categories: Dalszerző Táborok, Hírek

Tags: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d