#Kösziadalt videók: Molnár Tamás és Radics Gigi

A #kösziadalt kampányban előadók mondanak köszönetet egy-egy slágerük szövegírójának. A szövegírókból és előadókból álló nagykövetpárosokat egy-egy videó is bemutatja, ezeket az egyik legismertebb magyar kliprendező, Miki357 készítette. De más előadókat is csatlakozásra buzdít a kampányt elindító Artisjus, és a rajongók is elmondhatják, mit jelent számukra a zene, mit köszönhetnek egy-egy kedvenc daluk szerzőjének. A #kösziadalt hashtaggel ellátott posztokat más információk és egy kvíz mellett a kampány honlapján lehet megtalálni összegyűjtve.

Az akció október 12-én pénteken a Dalszerzők Napjával zárul. Ezen a napon a csatlakozott budapesti és vidéki zenei klubok élőzenés koncertjein az előadók is megköszönik az aznap játszott dalaikat a szerzőknek, a közönség számára pedig hangjegy tetoválásokat osztanak.

Az alábbi videóban Radics Gigi mond köszönetet a Budapest, szerelem című dal szövegírójának, Molnár Tamásnak. A Fővárosi Önkormányzat által meghirdetett Budapest Dal 2018 pályázaton nyertes dal szövegírója, Molnár Tamás előadóként is sikeres (mostanában a Jetlag formációval), ezen kívül sok sztárnak írt szövegeket. Munkáját Junior Artisjus-díjjal is elismerte a szakma.Kategóriák:#kösziadalt

Címkék:,

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: