Megújult a szervezők online rendezvénybejelentő felülete!

Októbertől megújult online bejelentő-felületet kapnak a klubkoncertek, fesztiválok és egyéb zenés rendezvények szervezői.

Szervezőként még nincs regisztrációja az online felülethez? Itt pótolhatja.

Az új felület működését három rövid videóban mutatjuk be, de kicsit lejjebb görgetve ezen az oldalon is megosztunk pár praktikus információt.

 

Videó 1. Előzetes rendezvény bejelentés

Videó 2. Bejelentés véglegesítése a rendezvényt követően

Videó 3. Keresés a bejelentések között (hiányos, javításra váró bejelentések)

 

Erre ügyeljünk a rendezvényünk online bejelentésekor:

Többnapos rendezvény (pl. fesztiválok) esetén külön-külön, naponként kell a bejelentést megtenni.

Annyiban rugalmasan kezeli a rendszer a dátumot, hogy ha a rendezvény másnap reggel 6 óráig befejeződik, akkor nem kell a második napra külön bejelentést tenni.

A rendezvény pontos helyszínét is fel kell tüntetni a bejelentésben. Hogy ezt minél egyszerűbb legyen megtenni, összeállítottunk egy több ezer kulturális intézményt és szórakozóhelyet tartalmazó listát, amiből egyszerűen csak ki kell választani a megfelelőt. Ha nem találjuk a listában a helyszínt, akkor írjuk be az azonosításhoz szükséges információkat (pontos cím) a megfelelő mezőkbe.

A fellépők nevének rögzítését szintén egy lista segítségével tudjuk a legkönnyebben megoldani. Itt is igaz az, amit a helyszín mezőnél láttunk, hogy ha nem találjuk a fellépőt a listában, egyszerűen rögzítsük új fellépőként.

Az elmúlt évek során jól bevált gyakorlattá vált, hogy a szervezők a fellépőket kérik meg a műsoradatok (dal címe, szerzői, stb.) beküldésére. Ehhez kattintson a „Fellépő adja meg” feliratra és írja be a fellépő (vagy az őt képviselő menedzseriroda e-mailes elérhetőségét).

A rendszer automatikusan kiküld a megadott e-mail címre egy levelet, amellyel Ön felkéri a fellépőt, hogy a műsorszolgáltatás pontosságának biztosítása érdekében ő maga küldje meg az Artisjus felé a műsorközlést.

Ha a fellépő a műsort nem adja meg 15 napon belül, Önt tájékoztatni fogjuk erről. Ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia a műsor beküldéséről.

 

Gyorsabb kitöltés, rendezvény adatok másolása:

Előfordulhat, hogy több, valamilyen szempontól hasonló rendezvényt akarunk bejelenteni. Ekkor időt takaríthatunk meg azzal, ha a képernyő jobb oldalán található „Adatok betöltése” gombot használjuk, és egy korábbi bejelentésünkből az adatokat egy kattintással átmásoljuk.

PDF fájlba mentés:

Válasszuk ki azt a rendezvényt, amit PDF fájlban szeretnénk magunknak lementeni. Kattintsunk a „Megnézem” gombra, majd a képernyő jobb oldalán a „PDF fájlba mentés”-re.

 

És végül az állapotszűrők használata:

Ha a kezdőoldal bal oldalán látható állapotszűrőkre kattintunk, a rendszer kilistázza nekünk az adott csoportba tartozó rendezvényeinket.

Érdemes bizonyos rendszerességgel belépni az online fiókunkba és átnézni a rendezvényeink állapotát, elsősorban is a „Feladatom van vele” csoportba tartozó bejelentéseket.

 

Fellépők figyelem!

Ha e-mailben felkérést kaptok a műsor bejelentésére, azt mindig a SZIR-ben tegyétek meg. A felkérő e-mailben találtok ehhez egy SZIR-linket, arra kell rákattintani. A műsor beküldése 1 percet vesz igénybe, és ezzel nagyban hozzájárultok, hogy minden szerzőhöz eljusson a jogdíja. Ha szerzők vagytok, de még nem regisztráltatok a Nektek kialakított online rendszerünkbe (SZIR), akkor így tudjátok pótolni.Categories: Artisjus, Hírek

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: