2020-ban is lesz Dalszerző Expo! Csatlakozz!

Jövő márciusban ismét Budapest lesz a dalszerzés fővárosa.

A magyar szerzői egyesület, az Artisjus harmadik alkalommal rendezi meg a DEX-et. Európában elsőként, a budapesti Dalszerző Expo kimondottan a dalok szerzői számára nyújt fejlődési és kapcsolatépítési lehetőséget évente egyszer, két napon át. Célja a nemzetközi dalszerzői együttműködések ösztönzése mellett a könnyűzenei alkotók támogatása és inspirálása is. 

A kétnapos rendezvény előadói a világ számos pontjáról érkeznek – 2020-ban még több angol nyelvű programmal várjuk a látogatókat a Budapest Music Centerben.

A párhuzamosan zajló előadások, gyakorlati workshopok, műhelyprogramok és panelbeszélgetések a dalszerzés teljes spektrumát lefedik. Az érdeklődők ihletett és alkalmazott zeneszerzésről, dalszövegírásról, a produceri és stúdiómunka különböző fázisairól szerezhetnek új ismereteket, vagy mélyíthetik el meglévő tudásukat. A rendezvény mindkét napján a dalszerzők zeneipari támogatása is hangsúlyos része a programnak: előadások és egyéni tanácsadások segítenek eligazodni a szerzői jogok, a zeneműkiadás, a sync-licensing és a zenei menedzsment témáiban.

Jelezz vissza az eseményre Facebookon:
http://bit.ly/DEX2020

További információért keresd fel weboldalunkat, vagy kövess minket Facebookon, Instagramon, és YouTube-on.

Találkozunk 2020. március 2-3-án!

Üdv,
A DEX csapata



Categories: Artisjus, Dalszerző Expo, Hírek

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading