Hegyi György: A zenekar mint iparművészeti vállalat | DEX2019 #VIDEO

Hogyan – és főleg miért – alkalmazzuk a vállalati világ hasznos megoldásait egy zenekarban? Hegyi György DEX-es előadásának a tudatos karrierépítés volt a témája. Három videót hoztunk hasznos infókkal.

Egy zenekar tevékenységében a művészeti rész csak egy kis szeletet képvisel, a többi a zeneiparban való boldogulásról szól.
Nem maradhat minden feladat a zenekarvezetőre főleg, ha ő maga is művész. Istenek tanácsa, művészeti vezető, ügyvezető ez a három vezetőtípus feltétlenül szükséges egy működő zenekarhoz.
A vállalati kommunikáció először “Jenő” látóterébe helyezi a produkciónkat. Megböki, megszólítja, majd különböző eszközökkel tudatosan operálva egyre közelebb hozza, hogy a végén eljöjjön egy koncertre, majd vissza is járjon. Egy “médiaőrült” zenekartag tud a legtöbbet segíteni a kommunikációs terv megvalósításában.

Szeretnél hasonló workshopokon részt venni? Várunk a DEX-re 2020-ban is! Jelezz vissza az eseményre Facebookon és vedd meg a jegyed november 30-ig early bird kedvezménnyel: bit.ly/DEX2020

A Dalszerző Expót az Artisjus szervezi.

Videó: Fegyverneky Sándor
Fotó: Somay MárkCategories: Dalszerző Expo

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d