#zenélnénk! Kampány a szabadtéri zenés rendezvények fokozatos engedélyezéséért

A szabadtéri zenés rendezvények fokozatos engedélyezéséért indított kampányt a Music Hungary Szövetség. Mindazok csatlakozását várják, akik „zenélni szeretnének már, úgy igaziból!”

Ahogy közleményükben írják, „A zeneipar képviseletében üdvözöljük a Kormány veszélyhelyzeti korlátozásokat enyhítő intézkedéseit, minket, zeneipari dolgozókat is reménnyel tölt el, hogy a védekezés első szakasza egészségügyi szempontból sikeresnek bizonyult. Ugyanakkor a rendezvények védekezés miatti elmaradása nagy áldozatot követelt az iparág dolgozóitól, akik alig várják, hogy újra munkába állhassanak.”.

Javaslatukban a Kormányt arra kérik, már augusztus 15. előtt is lehessen zenélni a már engedélyezetten nyitva tartó vendéglátóhelyeken, strandokon, később pedig csökkentett befogadóképesség mellett a szabadtéri koncerthelyszíneken is.

A zenészek, menedzserek, zeneipari háttéremberek közösségi média aktivitásokkal kapcsolódhatnak be a kampányba, többek között szabadtéri zenélős fotó/videó posztolásával, a #zenélnénk! hashtag használatával, Facebook profilképhez keret választásával.

A kampány időtartama: 05.14. csütörtök – 05.18. keddCategories: Hírek

Tags: , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: