Már Ügyfélkapuval is lehet regisztrálni az Artisjushoz

Az Artisjus honlapján keresztül is tud szerzőként regisztrálni az, akinek van Ügyfélkapu-hozzáférése, és például szeretné bejelenteni új szerzeményeit online.  Regisztrált szerzőink pedig most postázás és irodánk személyes felkeresése nélkül is tudják adataikat módosítani vagy hozzáférést igényelni online ügyintéző felületünkhöz (SZIR).

A járványhelyzetre tekintettel egyszerűbbé tettük az Artisjusos ügyintézést, ezeket lehet irodánk teljes újranyitásáig intézni online:

► Szerzői regisztráció és megbízás:

A regisztráció az első lépés az Artisjusnál, enélkül nem lehet dalokat, műveket bejelenteni nálunk. Korábban csak postai úton vagy személyesen tudtak a szerzők az Artisjushoz regisztrálni. Most azonban lehetőség van a honlapunkon található űrlap kitöltése után kapott adatlapokat az Ügyfélkapun keresztül hitelesíteni, majd továbbítani nekünk emailben a felületről.

► Hozzáférés igénylése az Artisjus online ügyintéző felületéhez (SZIR):

A szerzők a SZIR-ben többek között bejelenthetik új műveiket, nyomon követhetik jogdíjaikat, bejelenthetik műveik elhangzásait, reklamációt indíthatnak. Biztonsági okokból eddig csak személyesen irodánkban lehetett a rendszerbe regisztrálni, most viszont az Ügyfélkapus hitelesítésnek köszönhetően ez is intézhető online.

► Adatmódosítás:

Nincs már meg a SZIR-belépéshez használt telefonszám? Vagy egyéb személyes adatok aktualizálására van szükség? Az Adatmódosító űrlapunk segítségével meg lehet adni új telefonszámot, illetve azok is módosíthatják személyes adataikat online, akiknek nincs SZIR-hozzáférésük.

Az ügyfélkapus online regisztrációs és adatmódosítási lehetőség irodánk teljes újranyitásáig még biztosan élni fog.Categories: Artisjus, Hírek

Tags: , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: