Save the Date! Májusban jön az 5. DEX Songwriting Expo

Az Artisjus 5. alkalommal rendezi meg a DEX Songwriting Expót. A DEX 2022-ben négynapossá bővül, és – a beutazási és covid-korlátozásokkal terhelt 2021-es év után – visszatér a nemzetközi programkínálathoz.

A DEX a közép-európai régió első, kifejezetten dalszerzőknek szóló szakmai rendezvénye, amely kimondottan a könnyűzenei alkotók számára nyújt fejlődési és kapcsolatépítési lehetőséget. Célja a nemzetközi dalszerzői együttműködések ösztönzése mellett a szerzők támogatása és inspirálása is. Annak érdekében, hogy az esemény kiemelt témáit minél mélyebben és részletesebben körül lehessen járni, az Artisjus az idei Dalszerző Expót hosszabb, négynapos eseménnyé alakítja, így május 23. és 26. között négy tematikus nap várja a dalszerzőket a budapesti Muzikum klubban.

„Az elmúlt évek tapasztalatai alapján látjuk, hogy a DEX közönségkedvenc programtípusa a kis létszámú workshop, ahol élvonalbeli dalszerzőktől lehet gyakorlati tudást szerezni. Ezért döntöttünk 2022-re négy tematikus DEX-nap mellett. Hétfőn a zeneszerzésé, kedden a szövegírásé, szerdán a produceri munkáé lesz a főszerep, míg a csütörtöki napot a dalszerzői kollaborációk támogatására és a zeneipari kapcsolatok építésére szánjuk. Visszatérnek a nemzetközi fókuszú, angol nyelvű programjaink is, amelyekre reméljük, minél többen érkeznek majd a környező országokból is – ahogy a koronavírus előtti időszakban történt. De gondolunk azokra is, akik – akár itthonról, akár külföldről – biztonságosabbnak érzik az otthoni részvételt, ők online közvetítésen követhetik majd az eseményeket.”

– osztotta meg várakozásait az Artisjus Üzleti transzformációs igazgatója, a DEX alapítója, Tóth Péter Benjamin.
Ilyen volt a DEX 2021-ben (Aftermovie a DEX második napjáról a Muzikum Klubból)

A DEX Songwriting Expóra napijegyek, bérlet vagy online jegy is vásárolható az expo.dalszerzo.hu oldalon, a SZIR-regisztrált Artisjusos szerzők 2022. április 3-ig kedvezményes áron válthatják meg négynapos bérletüket 9000 forintért, vagy napijegyüket 3500 forintért.

Az eseményhez a Facebookon → itt lehet csatlakozni.←Categories: Dalszerző Expo, Hírek

Tags: , , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: