A Music Mentál összehozza a lelki problémákkal küzdő zeneipari szereplőket a segítőkkel

Az utóbbi néhány évben a zeneiparban dolgozók lelki egészsége kiemelt problémává vált. Blogunkon is sokszor írtunk erről (lásd pl. 2018-as nagy cikkünket, illetve a legismertebb kutatás egyik készítőjével, Sally Anne Gross-szal készített interjúnkat.) A 2021-es Music Hungary konferencián is ez volt a témája az egyik kerekasztal-beszélgetésnek, és ez volt a WMMD kezdeményezésének egyik fő ihletője.

Ennek keretében jött létre a Music Mentál oldal “a honi zeneipari szereplők (front- és háttérmunkásokat beleértve) és a segítő szakma résztvevői számára, ahol bármilyen lelki-mentális jellegű problémáikkal megkereshetik az érdeklődők a nekik megfelelő segítőt.” Egyelőre négy szakember, Bajzáth Sándor, Bérczes Ádám, Dudás Gabriella és Füstös Kiberov szerepel a segítők között, de – mint a WMMD blogján olvasható – “a segítők köre az érdeklődők számával arányosan bővül a jövőben”, és itt szerepel egy elérhetőség is az érdeklődő segítők számára.

Május 31-én, kedden lesz egy online esemény is, amelyre itt lehet bejelentkezni; mint az ismertető írja, itt “meghallgathatod a segítő szakembereket, és akár szabadon kérdezhetsz tőlük”.Categories: Hírek

Tags: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: