Van kedvenced az idei Dalfutárból? Szavazz az évad dalszerzőjére!  

Októberben kilencedik alkalommal indult útjára a Dalfutár a YouTube-on. Az Artisjusszal közös együttműködés révén Hajós András idén nem csupán dalszövegeket és dalkezdeményeket szállít, hanem az évad dalszerzőjét is keresi. A nyolcadik 2023-as rész végétől induló közönségszavazás nyertese bruttó egymillió forintot kap majd az Artisjus jóvoltából. Szavazni csak az évad utolsó epizódja után lehet, akkor adhatod le Te is a voksodat a kedvenc, 2023-as epizódokban szereplő dalszerződre.   

A szavazás részleteiért kövesd a Dalszerzo.hu blogot, az Artisjus Facebook oldalát és a Dal+Szerző Instagramot!  

Az Artisjus és a Dalfutár közötti együttműködés négy évre tekint vissza: a 2019-es évadnál főtámogatóként segítettük, hogy a sorozat a YouTube-ra költözhessen a televíziós évad után. Azóta is minden évben támogattuk a műsort, 2023-ban pedig ismét a főtámogatók között szerepelhet az Artisjus.

A Dalfutár 9. évada a YouTube-on

2017-ben Az év könnyűzenei produkciója kategóriában a Dalfutár nyerte el az Artisjus-díjat. A Dalfutár 2016-os debütálása óta egy fontos missziót teljesít: nem csak egy szórakoztató műsor, de egy új formátum is, ami beengedte a nézőt a dalszerzési folyamat kulisszái mögé. Epizódról epizódra egyre közelebb hozza a szerzőt, és a dalszerzést a nézőhöz, és az előadóról a hangsúly a dal létrehozóira helyeződik át. A társszerzőket néhol szándékosan egymástól távol eső stílusokból terelték össze, így a komfortzónájukból kimozdítva mutathatták meg, hogy igazi szakértői a munkájuknak.Categories: Dalfutár, Hírek

Tags: , , ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d