Site icon

#Kösziadalt videók: Hujber Szabolcs és a Margaret Island

A #kösziadalt kampányban előadók mondanak köszönetet egy-egy slágerük szövegírójának. A szövegírókból és előadókból álló nagykövetpárosokat egy-egy videó is bemutatja, ezeket az egyik legismertebb magyar kliprendező, Miki357 készítette. De más előadókat is csatlakozásra buzdít a kampányt elindító Artisjus, és a rajongók is elmondhatják, mit jelent számukra a zene, mit köszönhetnek egy-egy kedvenc daluk szerzőjének. A #kösziadalt hashtaggel ellátott posztokat más információk és egy kvíz mellett a kampány honlapján lehet megtalálni összegyűjtve.

Az akció október 12-én pénteken a Dalszerzők Napjával zárul. Ezen a napon a csatlakozott budapesti és vidéki zenei klubok élőzenés koncertjein az előadók is megköszönik az aznap játszott dalaikat a szerzőknek, a közönség számára pedig hangjegy tetoválásokat osztanak.

Az alábbi videóban a Margaret Island tagjai mondanak köszönetet Eső című slágerük szövegírójának, Hujber Szabolcsnak. Ő az egyik legkeresettebb magyar szövegíró, aki olyan különböző zenekaroknak írt már dalokat, mint Janicsák Veca, Pápai Joci, Kozma Orsi, Vastag Csaba, Opitz Barbi, Benji, Péterfy Bori & Love Band, Bohemian Betyars, Odett, Hó Márton és a Jetik.

Exit mobile version