“A Bin-Jipben tudom megélni a férfias énemet” – Harcsa Veronika a 12. IZÉ-n

Harcsa Veronika énekesnő egyenesen Berlinből érkezett az IZÉ színpadára. Az MR2 Kultúrfitnesz személyi trénerének, Horváth Gergőnek mesélt ottani projektjéről, arról, hogyan indult be a karrierje külföldön, és miért fontos számára néha kilépni a megszokott közegéből.

Kevésbé köztudott, hogy Veronika Japánban olyannyira népszerű, hogy nemrég a szállodáig követték autogramért. Berlinben idén ősztől saját, havi klubestje van, ahol helyi művészekkel lép színpadra. Közben itthon is koncertezik, decemberben lesz Bin-Jip bemutatókoncertje Erik Truffaz jazzlegendával, a MüPában.

Többek között kiderült a beszélgetésből, hogy személyiségének nőies és férfias oldalát is meg tudja élni két nagyon különböző produkciójának, a Bin-Jipnek és a Gyémánt Bálinttal közös duónak köszönhetően. Előbbiben inkább a domináns, férfias oldala nyilvánul meg, míg utóbbiban tud igazán nő lenni.Kategóriák:Videó

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: