#Kösziadalt videók: Hujber Szabolcs és a Margaret Island

A #kösziadalt kampányban előadók mondanak köszönetet egy-egy slágerük szövegírójának. A szövegírókból és előadókból álló nagykövetpárosokat egy-egy videó is bemutatja, ezeket az egyik legismertebb magyar kliprendező, Miki357 készítette. De más előadókat is csatlakozásra buzdít a kampányt elindító Artisjus, és a rajongók is elmondhatják, mit jelent számukra a zene, mit köszönhetnek egy-egy kedvenc daluk szerzőjének. A #kösziadalt hashtaggel ellátott posztokat más információk és egy kvíz mellett a kampány honlapján lehet megtalálni összegyűjtve.

Az akció október 12-én pénteken a Dalszerzők Napjával zárul. Ezen a napon a csatlakozott budapesti és vidéki zenei klubok élőzenés koncertjein az előadók is megköszönik az aznap játszott dalaikat a szerzőknek, a közönség számára pedig hangjegy tetoválásokat osztanak.

Az alábbi videóban a Margaret Island tagjai mondanak köszönetet Eső című slágerük szövegírójának, Hujber Szabolcsnak. Ő az egyik legkeresettebb magyar szövegíró, aki olyan különböző zenekaroknak írt már dalokat, mint Janicsák Veca, Pápai Joci, Kozma Orsi, Vastag Csaba, Opitz Barbi, Benji, Péterfy Bori & Love Band, Bohemian Betyars, Odett, Hó Márton és a Jetik.



Categories: #kösziadalt

Tags: ,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading